duminică, 20 decembrie 2009

CeRTuRiLe


In fiecare familie,in fiecare cerc de prieteni exista conflicte.
Fie ele mai mici,fie mai mari asta duce la numeroase certuri intre membrii grupului respectiv sau familiei respective.
Atunci cand vine vorba de familie probabil conflictele pornesc din cauza diferentei de varsta,tu,adolescentul vrand sa fii intotdeaua mai presus de toate,toate poftele sa ti se faca,sa te plimbi si probabil sa nu ai nici o grija.Parintii ne vor intelege oare? Intr un final....DA...dupa lungi discutii,etc veti ajunge de comun acord si veti fi siguri ca nu puteti face ceva gresit atunci cand ii aveti alaturi de voi.
Ar trebui sa fim constienti ca ei sunt singurii care ne vor binele pe lumea asta si ca nimeni altcineva nu va renunta la atatea lucruri la cate au renuntat ei.Oricat de multi prieteni ai avea nu cred ca ar fi unul care ti ar dori binele mai mult decat proprii parinti.
Ei sunt meniti in a ne ajuta,in a ne consolida un viitor mai prosper si in acelasi timp sa reusim mult mai mult decat au reusit ei.Prin noi ei se zaresc pe ei...incearca sa ne indrume in a face ceva ce va merge bine pe viitor si ceva care ne va asigura un trai decent.
Fac abstractie de parintii care tot ceea ce isi doresc de la copii lor ar fi banii....exista si astfel de persoane care indeamna copiii in a cauta un baiat/fata cu bani pentru a isi usura mult mai simplu viata.
In cercul de prieteni pot exista certuri insa numai din cauza diferentelor de opinie si nu altceva...Eu zic ca e mai bine treaba asta...Tu zici ca e mai bine sa nu facem treaba aia si tot asa....
Pot fi si certuri mai ''urate'' si anume intre 2 persoane de acelasi sex pentru persoana iubita...In cazul acesta deja cele 2 persoane dau dovada de lipsa de demnitate pt ca au reusit sa se lege de cineva deja avea pereche...

Ar trebui sa facem ceva si cu certurile astea...fie ele importante,fie lipsite de importanta.Tot ceea ce e sigur e ca singurii care ne vor binele sunt parintii si ar trebui sa i ascultam macar o data pentru ca stiu ei ce stiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu