miercuri, 9 decembrie 2009

Virginitatea?....Mai eXistA asA CEvA?;))


Stiu ca pare chiar ciudata intrebarea mea,insa mai exista fete virgine la 17,18 ani?
Deja daca spune careva ca e virgina la 18 ani nu crede nimeni... doar suntem in anul 2009,aproape 2010 ...ce naiba..
Chestia asta legata de virginitate deja e sub orice critica,toate fetele aproape de mici isi incep viata sexuala,lucru care nu e deloc bine,deoarece nu sunt dezvoltate pentru a fi pregatite pentru o astfel de experienta.
Mi se pare sincer cea mai mare prostie sa faci sex doar pentru a-l satisface pe iubitul tau...sau pur si simplu din curiozitate..
O relatie serioasa impune si SEX?
In mare parte da si nu....pot fi insa de acord cu alta treaba ..daca il iubesti..te iubeste de ce sa nu faci ceea ce simti,insa daca totul e doar un joc pentru amandoi nu se merita. Prima dragoste nu se uita niciodata si nu cred ca vrem sa ne aducem aminte cu regret de asta.
Pot spune ca ma numar printre exceptiile anilor acestia cuprinsi de ''modernizare''.Recunosc cu mandrie ca sunt virgina si cred ca de lucrul asta nu ar trebui sa se rusineze nimeni....nu am omorat pe nimeni daca nu am facut nimic...si nici nu vom descoperi nu stiu ce daca facem doar ca sa ne aflam in treaba.
Virginitatea e unul din cele mai de pret,orice baiat ar aprecia o fata pentru treaba asta si mai ales daca e el ''the one'' probabil te va iubi si mai mult,insa exista si o a 2 a varianta....aceia de a profita de tine si dupa ce obtine sa dea cu piciorul la orice viitor al vostru.
Acum multi o sa ziceti....''vai cum gandeste asta...'' ,insa cred ca fiecare baiat ar da aproape orice ca sa fie el acel ''the one''...
Sunt foarte multe subiecte legate pe tema virginitatii si orice subiect poate fi abordat aici....doar sa indraznim sa spunem ceea ce vrem si sa nu ne rusinam din cauza unor lucruri care nu reprezinta o rusine

Un comentariu:

  1. Apreciez mult felul cum gandesti. Ar trebui sa fie mai multe fete care sa gandeasca asa :(
    ...Si apropo, sunt baiat, am 20 de ani si sunt inca virgin :D ...asta nu pentru ca nu am avut ocazia ci pentru ca inca o caut pe cea care sa merite...
    S*

    RăspundețiȘtergere