luni, 23 noiembrie 2009

Copilaria....


Copilaria a reprezentat pentru mine cea mai frumoasa perioada din viata mea...si cred ca pentru oricare dintre noi reprezinta cea mai importanta etapa.
Atunci cand suntem mici vrem sa fim mari,iar atunci cand suntem mari am vrea sa mai putem fi mici...
O sa ne reamintim cu zambetul pe buze de toate acele nazbatii pe care le am facut in copilarie,de toate jocurile si de timpul petrecut cu cei dragi noua.Exista copii care nu au avut parte de copilarii fericite si nu vor sa isi aminteasca absolut deloc de trecutul lor,insa nu trebuie sa uitam niciodata de unde plecam.
NOi,cei care am avut niste copilarii fericite putem spune ca suntem ''suparati''pe situatia in care se afla alti copii care nu au posibilitati in a avea o copilarie fericita.
Consider ca fiecare persoana trebuie sa isi aminteasca de trecutul ei,fiindca chiar daca cu bune,cu rele au trecut peste el, acesta reprezentand cea mai incantatoare perioada.
In adancul sufletului vom fi intotdeauna copii,iar parintii nostri ne vor considera mereu niste copii.

Un comentariu:

  1. Stii cum se zice: Pretuieste un lucru cat il ai, nu dupa ce il pierzi... Putem spune asta si despre copilarie. Trebuie sa te bucuri de ea cat inca esti copil, nu sa regreti peste cativa ani ca nu ai facut unele chestii copilaresti la timpul lor. :P

    RăspundețiȘtergere