vineri, 20 noiembrie 2009

NU mai e ce-a fost odata...


V-ati intrebat vreodata de ce in ziua de azi nu mai exista la fel de mult romantism?Oare care sa fie cauza acestui fapt?
In ziua de azi nu cred ca mai vezi foarte multi baieti care chiar se duc la iubitele lor cu o floare,o atentie(oricat ar fi ea de mica)..La fete se mai accepta chestia asta,insa pe primul plan in orice relatie ar trebui sa fie comunicarea si romantismul..
O doza de afectiune aratata printr o floare face relatia mai interesanta; orice fata care primeste o floare se va simti absolut fantastic,deoarece acesta reprezinta pentru ele o modalitate de aratare a afectiunii partenerilor de viata.
In relatia de cuplu totdeauna trebuie sa exista si ceva care sa redea ""sarea si piperul''...fara acestea,relatia ar fi prea monotona si fara succes.Orice persoana are ascunsa in ea o alta fata pe care nu trebuie sa o cunoasca foarte multa lume,ci doar pentru persoana iubita.
Credeti ca e atat de banal sa aduce-ti o floare la o intalnire? NU credeti ca prin lucrul asta faci persoana cu care te intalnesti sa simta putin dezinteres pentru tine?
Sfat pt toti baietii: cu o floare poti sa aduci primavara uneori..deci nu ezitati sa cumparati macar una pentru persoana iubita...si mai ales...orice femeie e precum o floare si atunci cand sunt impreuna formeaza un intreg...un intreg de care va veti bucura tot voi.
:-*

Un comentariu:

  1. Hmm... dar oare cate fete mai apreciaza acest gest? Cate prefera o floare in locul unui BMW, Ford etc etc? Preferam sa ii invinuim pe ei: "nu stai cu mine indeajuns", "nu imi dai mesaje", dar cate gesturi nu si-ar dori si ei din partea noastra si noi nu le facem?
    Bine, acum nu le iau apararea baietilor, in nici un caz! Exista situatii in care fetele fac orice pentru baieti, baietii fac orice pentru fete, numai ca unele sunt prea pretentioase, vor ca totul sa fie perfect, iar asta nu se poate.
    La faza cu floarea, iti dau dreptate, insa eu consider ca fiecare ar trebui sa faca un gest frumos din cand in cand... Dar primul care sparge gheata ar trebui sa fie baiatul. :D

    RăspundețiȘtergere