luni, 23 noiembrie 2009

Asa sa fie??????


TE ai gandit vreodata ca prietenul tau/prietena ta cel mai bun te place?

....stiam eu ca nu...
Uite ca se intampla...prietenul tau/prietena ta din copilarie s-a indragostit treptat,treptat de tine si vrea mai mult decat relatia de prietenie dintre voi,care ar fi reactia ta?

Acum exista mai multe alternative:
1) sa dai bir cu fugitii...
2) sa i explice ca nu aveti cum sa faceti un cuplu pentru ca tie iti place de altcineva
3)sa-i spui ca si tu impartasesti acelasi sentimente insa nu sunteti facuti pentru asa ceva
4)sa-i spui ca vrei si tu sa faceti un cuplu
etc...lista poate continua,insa nu consider ca ar trebui sa zic decat eu...
Din punctul meu de vedere,probabil i-as spune ca ne stim de prea mult timp si ne stim toate defecte si din cauza asta ar putea fi un inconvenient.I-as mai spune ca relatia noastra de prietenie s-ar rupe daca intre noi nu ar iesi nimic si ca mai bine lasam totul cum e pentru ca nu se merita sa dai o prietenie adevarata pentru ceva ce poate e doar un capriciu....
Se spune ca intre un baiat si o fata nu poate exista o relatie de prietenie,insa contrazic aceasta afirmatie ,deoarece eu una ma simt cel mai bine in compania baietilor si la un moment dat ei vor fi mult mai buni sfatuitori.Intotdeauna prietenul tau cel mai bun va fi o persoana de sex opus,pentru ca aceea persoana va privi totul cu alti ochi ceea ce ii spui.
Ma mandresc cu prietenii mei,fie ei baieti sau fete,intotdeauna imi vor fi alaturi atata la bine cat si la rau si ma vor ajutacu inima deschisa totdeauna cand voi avea nevoie ...lucru care nu l intalnesti prea des in zilele noastre.

2 comentarii:

  1. Poate ca cel mai bun prieten te place si poate ajungi sa il placi si tu... si, de ce nu, sa formati un cuplu. Dar dupa ce relatia voastra se va incheia, pentru ca nimic nu e pentru totdeauna, se pot intampla multe lucruri... se poate ajunge la ura, sa simtiti asta tot restul vietii unul pentru celalalt; sa nu iti mai pese de el, dar candva sa iti amintesti ca totusi te simteai bine in compania lui si sa va reimprieteniti. Sau sa iti fie dor de el, de toate glumele voastre, de toate ciondanelile si sa nu mai poti face nimic pentru a-ti recupera prietenia... Si atunci renunti... renunti si iti continui drumul desi, daca ti-ar da un semn, oricat de mic ar fi el, te-ai intoarce fara sa te gandesti de doua ori...

    RăspundețiȘtergere