joi, 19 noiembrie 2009

IUbiReA





Inca de mici suntem invatati cu persoane cat mai multe in preajma noastra si lucrul acesta devine indispensabil la un moment dat.Vom tine minte prima zi de scoala,primul sarut si nu in cele din urma prima iubire.
Prima iubire nu se uita niciodata si reprezinta pentru unii niste amintiri placute,pt altii neplacute si pt altii un prezent.Rar se intampla ca prima iubire sa fie si ultima insa totdeauna speri ca vei ramane cu aceea persoana de atunci.
Pentru unii ''TE IUBESc'' e decat un joc de cuvinte,pot zice oricui,oriunde acel ''TE IUBESC'' doar pentru a obtine ceea ce vor.
Eu consider ca viata merge inainte ..cu sau fara PRIMA IUBIRE..
Daca vei iubi...vei ajunge sa fii iubit,daca iubesti...esti iubit si daca ai iubit adu-ti aminte ca ..TE-A IUBIT si nu regreta nimic din ceea ce ai facut..ci regreta ceea ce nu ai facut.

Un comentariu:

  1. Citind asta, mi-a fugit mintea la o prietena de-a mea. A fost cu un baiat o perioada mai lunga... nu il aprecia cat trebuia, dar abia dupa ce s-au despartit si-a dat seama cat il iubea si ca a fost prima ei iubire... Ciudata chestie... Nu mi-as dori sa fiu in locul ei...

    RăspundețiȘtergere